Aveza
Aveza
Vichtsesteenweg 56 - 8570 ANZEGEM - Tel : 056/688048 - email : aveza@aveza.be

 

           AVEZA nv

  Vichtsesteenweg 56

     8570 ANZEGEM

   Tel : 056/688048

       aveza@aveza.be   

      BTW  BE 0416 675 871  

    All Rights Reserved © Aveza 2018 | Privacybeleid

MAATREGELEN CORONAVIRUS

TOONZAAL

Ook wij volgen de regels van de overheid op om de verspreiding van het virus tegen te gaan en sluiten onze toonzaal tot en met 19/04.

LEVERINGEN

Alle leveringen gaan door mits respect van alle regels opgelegd door de commissie corona  aangaande hygiëne en afstandhouding. De voorschriften houden in dat wijzelf geen bestaande meubelen in de woning mogen verplaatsen of wegnemen. Leveringen kunnen enkel en alleen doorgaan wanneer de ruimtes volledig leeg en niet bemeubeld zijn. Ruimtes moeten voldoende gepoetst zijn. Tijdens de leveringen mogen particulieren niet aanwezig zijn. Bij het verlaten is enkel contact mogelijk buiten de woning mits inachtname van de voorgeschreven afstand van minimum 1,5 m.
 

VOORZIENE LEVERING

Door allerhande overheidsmaatregelen zullen ook transporten naar onze fabrikanten vertragingen oplopen en dat zal onvermijdelijk resulteren tot stockbreuk in hun magazijnen. Daardoor zal het onvermijdelijk zijn dat sommige producties vertraging oplopen. Iedereen doet er alles aan om deze tot een minimum te beperken.

VRAGEN EN SERVICE

Wij blijven bereikbaar via aveza@aveza.be of 056/688048

Wij rekenen op uw begrip en enkel mits respect van alle voorzorgsmaatregelen zullen we de crisis overleven en zien u graag terug in onze toonzaal.

Hou het veilig en gezond!
Geert en Martine